Писмо до дядо Коледа :)

letqshto-pismo-do-dqdo-koleda-stigna-do-semeijstvo-v-kaliforniq-43318

Това написах на белобрадия старец и за щастие той отговори на желанията ми! Всичко, което искам, вече може да бъде осъществено, благодарение на екскурзията до Виена и Линц. Виена по начало е приказно място, за което всеки успял да види с очите си, може да се нарече късметлия. Но представяйки си този разкош в допълнение с бели шапки на къщите, червени ботушки тропащи по широките улици и безброй звезди, паднали на земята, светещи навсякъде около нас (дори малко в повече), си мисля, че това лесно може да бъде сравнено с превърнала се детска приказка в реалност. Бих ви посъветвала да си носите слънчеви очила, защото ще бъдете заслепени от светулките, обикалящи ви, червени дебели шалове, защото всичко около вас ще бъде с този нюанс и снимките ви ще станат страхотни, фотоапарати, с които да запазите спомена за невероятното си изживяване и задължително донесете детското в себе си. Там не е за големи хора. Освен ако не са под прикритие.

56209_bbcunhlvmr

Подземен приказен парк как ви звучи? Да, и на мен ми звучи като по-вълнуващо преживяване и от Дисниленд. А Коледно мини градче? На площада Мария Терезия повече от 60 щанда предлагат оригинални идеи за коледни подаръци, коледни украси, сладки и топли напитки. Отивайки там, няма да имате нужда от семейна вкусна вечеря около отрупана маса с пуйки и сърми. Могат да ви оставят по средата на този базар и ще изкарате там чак до Нова Година. Гарантирано.
Около коледните празници всички ние променяме нагласите и настроенията си. Ставаме малко по-добри, обичаме малко повече, радваме се на по-малките неща, искаме още малко чудеса. Това време от годината, когато всичко просто е по-хубаво. Няма значение къде си, стига да си с любими хора. Няма значение кой си, щом си обичан и няма значение какво искаш, щом даваш любов. За това Виена очаква не толкова теб, колкото теб и твоят подарък за любимия ти човек. А какъв по-хубав подарък от перфектната Коледа?

adse

Оставете вашия коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s