За Испания със страст

Страната на културните традиции и масовия туризъм. Въпреки невероятните ивици на Испания, престоят там не може да се ограничи само с ходенето плаж. Това е държава с великолепни пейзажи, с характерна култура и вкусна кухня.

Огнените испанци ще завладеят умовете и сърцата ви преди изобщо да се огледате в природата. Дори танцът им – фламенко по изразителен начин предава характерните черти на испанската душа – гордост, страст и жизнелюбие, преплетено с малко тъга. От всички посетители на Испания и всички хора, сблъскали се с испанците, не познавам някой, който не се е впечатлил от тях и не ги е съхранил някъде в сърцето си. И как няма? Те са олицетворение на думата живот.

_60037587_spain_flamenco_g

Така е и с държавата им. Всичко в нея лъха на свежест, слънце, вълнение, страст и много живот. Хубав живот.

Мадрид, Валенсия, Барселона. Златният триъгълник. Градове, преливащи от невероятна история, живопис и културно богатство. Започвайки с испанския „Лувър” – музеят „Прадо” в Мадрид чак до Катедралата Саграда Фамилия в Барселона.

Посещението в Испания ще пазите винаги в съзнанието си. Ще бъдете впечатлени от красотата на природата, забележителните катедрали, каталонски сгради, шедьоврите на Гауди, които не можете да видите никъде другаде и със сигурност от коридата, които се радват на огромна популярност още от преди три столетия.

tn1_1343050170_30

Една разходка до Испания може да се окаже вашето скрито съкровище, което ще обогати познанията ви за света и както вече казах, ще остане в сърцето ви. Гарантирано.

Оставете вашия коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s